LedoDe sportvereniging van Bornerbroek!
 

Vertrouwens(contact)persoon

De Ledo biedt een zeer gevarieerd aanbod van sporten aan, maar wat ze allemaal gemeen hebben, is dat ze leuk zijn, prettig en sociaal veilig. Maar wat is dat nu ‘sociaal veilig?’ Door het hele #metoo-gebeuren is er tegenwoordig meer aandacht voor grensoverschrijdend gedrag. Óók binnen sportverenigingen. Omdat de Ledo veel waarde hecht aan die fijne en veilige omgeving, hebben ze mij gevraagd om de Vertrouwenspersoon te zijn.

Een aantal mensen kent mij al want zelf heb ik ook een aantal jaren les gegeven voor de Ledo, waarmee ik vanwege gezondheidsredenen destijds moest stoppen. Maar voor wie mij nog niet kent: Mijn naam is Dorine Slaghekke, woonachtig in Bornerbroek, getrouwd en trotse moeder van 2 zoons en een dochter, die zelf ook sporten of gesport hebben bij de Ledo. In het dagelijks leven ben ik HR Manager bij een internationaal bedrijf, ben ik een enthousiaste Trouwambtenaar (BABS) voor 3 gemeenten (Almelo, Wierden en Enschede) en heb ik mijn eigen onderneming als Extern Vertrouwenspersoon voor bedrijven en verenigingen. Ik heb een opleiding gevolgd voor Vertrouwenspersoon en ben gecertificeerd en geregistreerd en aangesloten bij het LVV.

Waarvoor kun je nou bij mij terecht? Eigenlijk is het heel simpel; op het moment dat iemand bij jou de grens is overgegaan (en dat weet je omdat het je een onprettig gevoel geeft), dan kun je mij bellen. Vaak gaat het dan over pesten, discriminatie, of (sexuele)intimidatie etc. En als je twijfelt of je wel bij mij moet zijn; bel altijd en dan kijken we samen wat we er mee of aan kunnen doen. Ook als dat betekent dat ik je door moet verwijzen, maar blijf er zelf niet mee zitten.

Mocht je meer willen weten, neem contact met mij op. Ik heb een kantoor aan huis maar kan ook bij jou langskomen, wat voor jou het prettigst is! Bel, mail of stuur me een whatsapp en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op! En goed om te weten: Uiteraard is alles vertrouwelijk!

Hartelijke groet,
Dorine Slaghekke
Mail: dorineslaghekke@home.nl
Mobiel: 06 – 464 542 52